Kezdőlap Mobil A kis herceg a Xiaomi Mi 4c marketingjének középpontjában?

A kis herceg a Xiaomi Mi 4c marketingjének középpontjában?

3 perce olvasva
A kis herceg a Xiaomi Mi 4c marketingjének középpontjában? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Lin Bin, a Xiaomi elnöke, aki Lei Junnal vezérigazgatóval együtt alapította meg a rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre szert tett kínai céget, szeret saját weibós oldalán érdekes információkat megszellőztetni, nyilván tudatos stratégia részeként.

 

Arról már korábban hallani lehetett, hogy szeptember 22-én érkezik a Xiaomi Mi 4c, és a TENAA közbenjárásával az is kiderült, hogy Snapdragon 808-as SoC lapulhat a kijelző alatt, a töltést és az adatátvitelt pedig USB Type-C porttal lehet majd megoldani, amellyel mi például a Nokia N1 kapcsán találkoztunk.

 

A legfelső, Lin Bin által közölt kép megerősíti az utóbbi híresztelést. Az USB-C előnye a szimmetrikus csatlakozófej, azaz „fejjel lefele” is gond nélkül be lehet dugni, ami nem csak sötétben jön jól, hanem hosszútávon is, ezzel a fejjel ugyanis jóval nehezebb esetleges kárt tenni a telefon portjában. Más kérdés, hogy az ember mostantól vásárolhat USB-C átalakítókat OTG és más microUSB-s eszközei csatlakoztatásához.

 

Az Mi 4c marketingtémája, úgy tűnik, Antoine de Saint-Exupéry regényének főszereplője, A kis herceg lesz, mint az a szintén Lin Bin által közölt képeken látható. Az egyelőre nem tudni, hogy lesz-e valamilyen konkrét kapcsolat a regénnyel, az mindenesetre már teljesen hivatalos, hogy a Xiaomi Mi 4c szeptember 22-én érkezik, méghozzá öthüvelykes Full HD kijelzővel.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…