Kezdőlap Mobil A Samsung weboldalán bukkant fel a Galaxy On5

A Samsung weboldalán bukkant fel a Galaxy On5

4 perce olvasva
A Samsung weboldalán bukkant fel a Galaxy On5 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Volt már szó az utóbbi időben arról, hogy a Samsung egy újabb terméksorozatot indítana el, méghozzá O-betűvel ellátva, aztán kiderült, hogy inkább “On” néven debütálhatnak ezek az eszközök. Hivatalosnak ugyan még nem tekinthető, mégis a dél-koreai gyártó weboldalára került fel a Galaxy On5, amiről képek láthatók és specifikációk olvashatók, az On7-tel is hasonló a helyzet, ám arról még csak egy felhasználói kézikönyv árulkodik.

 

Amit tehát a Galaxy On5-ről tudni lehet, hogy az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőjével az alsó kategóriás mobilok között próbál szerencsét, mivel a Galaxy A5-tel vagy a Galaxy J5-tel ellentétben nem egy AMOLED, hanem egy hagyományos TFT-LCD megoldásról beszélünk. A 142,3 x 72,1 x 8,5 milliméteres telefon bőr mintázatú hátlapot kapott. A négymagos processzor (minden bizonnyal Exynos chipset) mellett 1,5 GB RAM került a burkolat alá, a 8 GB-os adattárolóból a fele használható fel szabadon, ám legalább nem maradt ki a microSD foglalat.

 


[+]

 

A hátlapi kamera 8, az előlapi pedig 5 megapixeles, csak előbbi rendelkezik viszont ledes villanóval. A Galaxy On5 duál SIM képes készülék lett, LTE támogatással (TDD és FDD) és 2600 mAh kapacitású akkumulátorral, a gyártó szerint WiFi-n keresztül 11 óra böngészést bír ki egy töltéssel a telefon. Ára 135 euró, vagyis járulékos költések nélkül 42 ezer forint.

 

A Galaxy On7 a leírás szerint nem sokban különbözik az On5-től, ám méretesebb, 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel rendelkezik, a hátlapi fényképező 13 megapixeles, és az energiaforrás is nagyobb, 3000 mAh kapacitású. A phabletért valószínűleg körülbelül 175 eurót, vagyis 54 ezer forintot kell majd letenni az asztalra.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…