Kezdőlap Mobil Bemutatkozott a HTC Butterfly 3

Bemutatkozott a HTC Butterfly 3

3 perce olvasva
Bemutatkozott a HTC Butterfly 3 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A HTC-nél megy a mozgolódás, a One M9 csalódást keltő szereplése óta mindent megtesznek a vállalatnál, hogy helyreállítsák a renoméjukat. Éppen ezért hamarosan piacra kerül a One A9, ám ameddig erre várnak az emberek, addig a Butterfly 3 már hivatalosan is napvilágot látott. A Butterfly 2 örökébe lépő készülék 5,2 hüvelykes, QHD felbontású Super-LCD3 kijelzőt kapott, amit egy Snapdragon 810 chipset hajt meg (több mint valószínű, hogy a 2.1-es verzióról beszélünk), méghozzá 3 GB RAM és 32 GB-os adattároló társaságában. A tárhelyet elméletileg 2 TB-os kártyával lehet bővíteni, más kérdés, hogy nincs nagyon 200 GB-nál nagyobb microSD még a piacon, legalábbis ami elérhető áron lenne.

 

A hátlapon egy 20,2 megapixeles kamera kapott helyet, amihez egy másik szenzor tartozik, ez méri ugyanis a távolságot, lényegében mélységérzékelőként szolgál. A lencse zafírkristállyal védett, f/2.2 rekesztértékű és 27,8 milliméteres látószöggel rendelkezik, a sötétben egy dupla tónusú ledes villanó segíti a munkát. Az előlapon egy 13 megapixeles BSI szenzort találunk, ami már f/2.0 apertúrájú, látószöge viszont kisebb, 28,2 milliméter.

 


[+]

A mobil 150,99 x 72,99 x 9,99 milliméteres dimenziókkal (korrektebben közölve 151 x 73 x 10 milliméteres) ragadja meg a tekinteteket. A viszonylag vaskos kialakítást némileg magyarázza a 2700 mAh-s akkumulátor és az IP57 védettség. Az Android 5.0 operációs rendszerrel és Sense 7 felülettel érkező Butterfly 3 október 20-tól lesz elérhető Tajvanban, méghozzá 19900 tajvani dollárért, ami megközelítőleg 170 ezer forintot jelent.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…