Kezdőlap Mobil Bemutatkozott egy középkategóriás ZTE trió

Bemutatkozott egy középkategóriás ZTE trió

4 perce olvasva
Bemutatkozott egy középkategóriás ZTE trió bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Mostanában elég keveset lehet hallani a ZTE-ről, ami itthon a Blade nevű modelljével vált ismertté. A mostanában felröppenő hírek általában drágább modellekről szólnak (legutóbb például a Nubia Z9 Max Elite-ről lehetett olvasni), de természetesen nem hanyagolták el az egyszerűbb mobilokat sem, ezúttal a Blade X3, Blade X5 és Blade X9 névre hallgató eszközök mutatkoztak be Oroszországban.

 

A fenti képen látható Blade X9 talán a legérdekesebb: 5,5 hüvelykes, Full HD (azaz 1080 x 1920 pixel) felbontású IPS kijelzőjéhez Qualcomm Snapdragon 615 lapka tartozik nyolcmagos processzorral, 2 gigabájtnyi memóriával és 16 gigabájtos belső tárolóval. Az előlapján 5, a hátlapján 13 megapixeles kamera figyel, alatta pedig egy kör alakú ujjlenyomat-olvasó hívja fel magára a figyelmet.

 

Bemutatkozott egy középkategóriás ZTE trió
[+]

 

A Blade X5 képét látva kezdtünk örülni, hogy a ZTE már ezen az árszinten is kínál ujjlenyomat-olvasóval felszerelt telefont, de csalódnunk kellett, a hátlapon lévő, segédfénnyel ellátott 8 megapixeles kamera alatti karima csak egy gombot rejt magában, a szintén 8 megapixeles szelfiket készíthetjük el, ha megnyomjuk. Az akkumulátora 2400 mAh kapacitású, kijelzője öthüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású, egy MediaTek MT6735 rendszerchip dolgozik benne négymagos processzorral, 8 gigabájtos tárolóegységgel és 1 gigabájt RAM-mal.

 

Bemutatkozott egy középkategóriás ZTE trió
[+]

 

A Blade X3 a széria alján található, ugyanaz az SoC található benne, ugyanannyi tárhellyel és memóriával, mint a Blade X5 esetén, a kijelzője is ugyanakkora méretű és felbontású, de az előlapján csak 2 megapixeles kamera figyel, ennek megfelelően el is tűnt a szelfigomb róla, az akkumulátora viszont 4000 mAh kapacitású.

 

A Blade X3 körülbelül 9000 rubelbe (átszámítva körülbelül 40 000 forintba) kerül, a Blade X5-ért 10 990 rubelt (nagyságrendileg 49 000 forintot) kell letenni az asztalra, a Blade X9 pedig 17 990 rubelt (azaz nagyjából 80 000 forintot) kóstál Oroszországban.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…