Kezdőlap Mobil Ennek a Nubiának tényleg nincsenek oldalsó képernyőkeretei

Ennek a Nubiának tényleg nincsenek oldalsó képernyőkeretei

3 perce olvasva
Ennek a Nubiának tényleg nincsenek oldalsó képernyőkeretei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A Nubia Z9 különleges készülék volt keskeny oldalsó kijelzőkávájával, amelyhez kezelőfunkciók is tartoztak, és a most kiszivárgott képek és részletek alapján  a ZTE a folytatásban is ezekre a tapasztalatokra fog építkezni. A „Nubia Z11” kínai források szerint Snapdragon 820-as SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal, akár 128 gigabájtos belső tárolóval, 13 megapixeles előlapi kamerával, 20,7 megapixeles hátlapi modullal és Android 6.0 Marshmallow-val a fedélzeten mutatkozhat majd be.

 

Az állítólagos ZTE csúcskütyü legkülönlegesebb tulajdonsága persze ezúttal is az előlapon pillantható meg: a Z11 az úgynevezett arc Refractive Conduction (aRC) technológiával tüntetheti el az oldalkávákat a Z9-nél is hatékonyabban, a kapcsolódó kezelőfunkciók pedig a Frame interactive Technology (FiT) révén térhetnek vissza. A megjelenítő állítólag 5,2 hüvelykes és 1440 x 2560 pixeles lesz, azaz várhatóan nem lesz a készülék túlságosan nagy.

 

Az ujjlenyomat-olvasó sem maradhatott ki
Az ujjlenyomat-olvasó sem maradhatott ki

 

A képek alapján a ZTE-nek sikerült alul-felül is faragni a magasságból, és szemre az ívek is komfortosabbnak hatnak, mint korábban. Manapság kevés csúcsmobil engedheti meg magának, hogy biomentrikus azonosító nélkül jelenjen meg, és ha a publikált kémtartalmak hitelesek, a Z11 is hátlapi ujjlenyomat-olvasóval veszi majd ki a részét a dologból. A prémium anyaghasználatot a fém unibody kialakítás és lekerekített előlapi védőüveg biztosítja. Maga a kijelzőpanel állítólag nem lesz ívelt.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…