Kezdőlap Mobil Ezúttal a Galaxy S7 belsejéről láthatunk képeket

Ezúttal a Galaxy S7 belsejéről láthatunk képeket

3 perce olvasva
Ezúttal a Galaxy S7 belsejéről láthatunk képeket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Samsung már rég a gyártósorra tette a Galaxy S7-et, hogy a jövő évben minél hamarabb bemutathassa legújabb csúcskészülékét. A mobilról egyre több információ és kép szivárog ki, most éppen a Weibo oldalán bukkant fel pár fotó a belső komponensekről, más kérdés, hogy az eredeti forrást azóta törölték.

 

Éppen ezért nem lehet száz százalékos biztossággal állítani, hogy ezek a Samsung zászlóshajójának fém belsejéről készültek volna, hiszen nem egy gyártó fabrikál már hasonló kialakítású eszközöket. Tippnek persze jók, és minden bizonnyal a valóságtól sem állnak messze.

 


[+]

A képek egyértelműen árulkodnak arról, hogy jelentős mennyiségű fémet tartalmaz a ház, ez az irányvonal még valószínűleg évekig a Samsung modellek jellemzője marad.

 


[+]

A Galaxy S7 várhatóan februárban mutatkozik majd be, vagy egy külön esemény, vagy a Mobile World Congress kiállítás alkalmával. Az eddig felröppent pletykák alapján továbbra is 5,1 hüvelykes, QHD felbontású Super-AMOLED panelre lehet számítani, amit már Gorilla Glass 5 üveg véd majd. A mobil hardveresen abszolút a felső kategóriát képviseli majd, lesz egy Exynos 8890 SoC-vel szerelt variáns, és elvileg lesz egy Snapdragon 820 chipsetes változat is.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…