Kezdőlap Mobil Hamarosan jön a Marshmallow a G3-ra és a G4-re?

Hamarosan jön a Marshmallow a G3-ra és a G4-re?

2 perce olvasva
Hamarosan jön a Marshmallow a G3-ra és a G4-re? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A hírek szerint a kompatibilis Nexus készülékre a mai napon válik elérhetővé a legújabb, Android 6.0 operációs rendszer. Más gyártók közül már a HTC is bejelentette, hogy mely mobilok ugranak majd fejest a mályvacukrokkal teli medencébe. Úgy tűnik, hogy nem csak a tajvani gyártó szeretné mihamarabb egy telepítőcsomaggal meglepni a felhasználókat, hanem az LG is.

 

A koreai vállalat terméktámogatási weboldalára vezető nyomok ugyanis a tavalyi és az idei zászlóshajót már úgy említik, hogy a listában a Marshmallow operációs rendszert is ki lehet választani. Az G3 esetén az F400S, F400K és F400L, a G4-nél pedig az F500S, F500K és az F500L modellszámú variánsokra kell gondolni.

 


[+]

Ha a listából a 6.0-s verziót választjuk, akkor a felugró weblap egyelőre még nem elérhető, de remélhetőleg ez hamarosan változni fog. Hogy aztán ténylegesen mikor válik elérhetővé az új Android, azt még nem lehet tudni, de mindenképpen biztató, hogy a nagyobb cégek komolyan foglalkoznak a lehetőségekkel és fejlesztésekkel.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…