Kezdőlap Mobil Ilyen lett volna a OneTouch X1

Ilyen lett volna a OneTouch X1

3 perce olvasva
Ilyen lett volna a OneTouch X1 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Az Alcatelről keveset hallani a berlini IFA kiállítás óta, pedig a hírek szerint történtek fejlesztések a háttérben. A OneTouch X1 például egy középkategóriás készülék lett volna, ám a cégnél végül ejtették az ötletet. A mobil 216 dollárba került volna, az előlapon ékességei közé pedig nem csak az előlapi ledes vaku, hanem az ujjlenyomat-olvasó tartozott. Ezek között helyezkedett el az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelző, a burkolat alatt pedig a Snapdragon 615 chipset dolgozott, méghozzá 2 GB RAM és az Adreno 405 grafikus gyorsító kíséretében, a tárolóegység méreténél 16 GB-ra voksolt a gyártó.

 

Az X1 Wolfson hangchipet kapott, emellett kiemelendő még az f/2.2 rekesztértékű, 13 megapixel felbontású képeket készítő fényképezőgép, valamint az f/2.0 apertúrájú, 5 megapixeles előlapi kamera. Érdekes módon a 2150 mAh kapacitású akkumulátor cserélhető lett volna. Az Android 5.1.1 operációs rendszer futtató szerkezet mindössze 6,9 milliméter és 140 gramm tömegű lett volna.

 


[+]

Az Alcatel fejlesztése mindenesetre egy ideig még biztosan nem kerül forgalomba, pedig a feljebb látható képek alapján biztosak lehetünk abban, hogy nagyon közel álltak a piacra dobáshoz. Persze a pálfordulásnak több oka is akadhat, lehet a nem túl egyedi dizájn nem tetszett a felső vezetésnek, lehet a teljesítmény vagy éppen a biometrikus szenzor működése nem volt elegendő.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…