Kezdőlap Mobil Koszos lett a telefon? Mosd le szappannal!

Koszos lett a telefon? Mosd le szappannal!

3 perce olvasva
Koszos lett a telefon? Mosd le szappannal! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Kyocera Digno Rafre más szempontból különleges készülék, mint mondjuk a szétnyitható LG Wine Smart vagy a QWERTY billentyűsoros BlackBerry Priv: a szappannal lemosható telefonok szubzsánerét alkotja meg. Az IP58-as por- és vízállósági, illetve a MIL-STD-810G-s ütés, rázkódás és hőingadozás elleni védelem mellett tud tehát egy olyan praktikus trükköt, ami megkönnyíti a Japánban bemutatott okostelefon tisztítását.

 

Különleges készülék a Kyocera Digno Rafre

 

Máskülönben egy viszonylag standard specifikációval rendelkező Android 5.1-es mobilról van szó: a Digno Rafre 71 x 141 x 10,1 milliméteres, 151 grammot nyom, strapabíró háza 5 hüvelykes TFT HD kijelzőt rejt, a tápellátásért pedig 3000 milliamperórás akkumulátor felel, ami elég kövér ahhoz, hogy egy komolyabb, navigációval megtámogatott túrát lemerülés nélkül átvészeljen. A Kyocera kiemeli sajtóközleményében, hogy a Digno Rafrét saját technológiája védi meg a szappanhab és forró víz máskülönben káros hatásaitól.

 

A Kyocera mobil előlapjára 2, hátlapjára pedig 13 megapixeles kamera került, a rendszer meghajtásáért pedig a négymagos Snapdragon 410 felel 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló kíséretében. A Digno Rafre előlapját Dragontrail védőüveg, a hátlapját pedig öngyógyító műanyag burkolat védi a természet vagy a felhasználó csapásaitól. A különleges készülék pénteken jelenik meg Japánban, ahol 57 420 jent kérnek el érte – ez nagyjából 135 ezer forintnak felel meg.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…