Kezdőlap Mobil Még több fotón látható a BlackBerry Venice

Még több fotón látható a BlackBerry Venice

3 perce olvasva
Még több fotón látható a BlackBerry Venice bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A BlackBerry Venice-ről már többször írtunk, ami nem véletlen, hiszen egy új korszakot hozhat el a kanadai gyártó életében. Ez lesz ugyanis az első olyan készülék cégen belül, amin teljes értékű Android operációs rendszer fut.

 

 

A történet persze itt még nem ér véget, hiszen egyelőre különböző pletykák vannak arról, hogy duál bootos lesz-e a szerkezet, ergo a zöld robotos szoftver mellett elérhető lesz-e rajta a BB OS, vagy két különböző verzió készül belőle.

 

A teljes igazság csak novemberben derül majd ki, ekkorra várja ugyanis a szaksajtó a mobil piacra lépését. Addig a fent és alant látható képsorokban lehet gyönyörködni, amin teljes pompájában látható a Venice kódnéven fejlesztett eszköz kijelzője és annak QWERTY gombsora. A kijelző a Samsung Galaxy S6 edge-ből építkezik, a hátlapon egy 18 megapixeles, optikai képstabilizátorral és dupla ledes villanóval ellátott kamera kap helyet.

 


[+]

A gyári külsőbe öltöztetett Androidban azért fellelhetőek lesznek majd blackberrys ikonok, illetve a legjobb, hogy a kanadaiak megannyi egyedi szolgáltatást építenek be, valamint a fizikai billentyűkhöz is különböző, gyorsan elérhető funkciókat rendelnek. Hardveres téren abszolút a csúcskategóriába pottyan bele a Venice: 5,2 hüvelykes QHD kijelző, Snapdragon 808 chipset, 3 GB RAM, valamint microSD-vel bővíthető 32 GB-os adattároló jellemzi, és adatkommunikációs téren is a maximumot nyújtja majd.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…