Kezdőlap Mobil Szépen fejlődik az Xperia Marshmallow Concept rendszerfelület

Szépen fejlődik az Xperia Marshmallow Concept rendszerfelület

3 perce olvasva
Szépen fejlődik az Xperia Marshmallow Concept rendszerfelület bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
1


Számos androidos gyártó dolgozik gőzerővel azon, hogy egyik-másik készüléke Android 6.0-s frissítése mielőbb elkészüljön. A Sony is közéjük tartozik, bár az októberben indított Xperia Marshmallow Concept programot nem szabad összekeverni a Z-sorozatra hivatalosan készülő rendszerfrissítéssel. A Marshmallow Concept inkább egyfajta kísérletezgetés egy olyan UI-val, amely közelebb áll a nyers, Google Nexus-féle Androidhoz, és nincs semmi garancia arra vonatkozóan, hogy egyszer ilyen lesz-e minden Xperia felülete.

 

Az Xperia Marshmallow Concept egyelőre inkább kísérletezgetés, mint a jövő előhírnöke Az Xperia Marshmallow Concept egyelőre inkább kísérletezgetés, mint a jövő előhírnöke
Az Xperia Marshmallow Concept egyelőre inkább kísérletezgetés, mint a jövő előhírnöke [+]

 

Az első 6.0-s Concept képfájlt októberben telepíthette tízezer szerencsés Xperia Z3 vagy Z3 Compact tulajdonos, és több frissítés is érkezett a program keretein belül. A legújabb, 2178-as build például felkínálja szinte az összes előretelepített Google vagy Xperia alkalmazás törlését, ami a tárhely szempontjából igen jó hír. Manapság ugyanis sok gyártó tucatnyi appja lelhető fel egy-egy készüléken úgy, hogy akkor sem lehet azokat vagy mindegyiküket törölni, ha a felhasználó az életben egyszer sem nyúl hozzájuk.

 


[+]

Az Xperia Blogon közölt képernyőképek alapján egyébként jól látszik, hogy tényleg közel áll a 6.0-s koncepció Google-féle Material Design stílushoz. A 2178-as builddel frissült az album, az email és a kezdőképernyő is, emellett egy sor hibajavítást is eszközölt a japán gyártó szoftveres csapata.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…