Kezdőlap Mobil Szétnyitható erőgéppel készül a Samsung

Szétnyitható erőgéppel készül a Samsung

3 perce olvasva
Szétnyitható erőgéppel készül a Samsung bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Korábban már lehetett hallani arról, hogy a kizárólag a távol-keleti piacon forgalmazott Samsung Galaxy Golden sorozat harmadik tagja igazi erőgép lehet majd. A feltételezést most a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság weboldala is megerősíti, felbukkant ugyanis az SM-W2016 modellszámú készülék (persze az is lehet, hogy teljesen új termékről van szó). A szétnyithatós formatervvel rendelkező eszköz hátlapja megszólalásig a Galaxy S6 edge elejéhez hasonlít.

 

A mobil két darab 3,9 hüvelykes, 768 x 1280 pixel felbontású Super AMOLED panellel rendelkezik. A régi kort idéző dizájn ellenére egész kompakt maradt az eszköz, hiszen 204 grammot nyom és 120,4 x 61 x 15,1 milliméteres dimenziókkal rendelkezik.

 

 

Az igazi megdöbbenést azonban a hardver okozza, hiszen a Samsung belepakolja a saját fejlesztésű Exynos 7420 rendszerchipjét, aminek gyerekjáték a HD felbontású panel(ek) meghajtása. A chipset mellé 3 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót szerel a gyártó, az operációs rendszer pedig egyelőre az Android 5.1 Lollipop lesz, a Marshmallow frissítéssel annyira nem állnak jól a dél-koreaiak. A hátlapon egy 8 megapixeles, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera tündököl, a billentyűzeten pedig elvileg egy SIM-váltó gomb is található, vagyis két kártyát kezel a mobil. A megjelenés időpontja nem ismert, az viszont valószínűsíthető, hogy ez a kütyü sem kerül hivatalosan forgalomba Európában.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…