Kezdőlap Mobil Szoftveresen is készen áll a BlackBerry a Priv startjára

Szoftveresen is készen áll a BlackBerry a Priv startjára

4 perce olvasva
Szoftveresen is készen áll a BlackBerry a Priv startjára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


November 6-ától kezdi meg a BlackBerry a Priv nevű, szétcsúsztatható, QWERTY gombsoros készülékének kiszállítását, és az időpontot nem csak a BB készülékek lojális vásárlóbázisa, hanem sok Android felhasználó is kíváncsian várhatja, hiszen az okostelefon immáron 5.1.1 Lollipopot futtat, rajta a BlackBerry saját szoftvereivel és biztonsági megoldásaival. A Play Áruházban most több BB-s app is felbukkant.

 

A Launcher és a Camera alkalmazás így fog kinézni A Launcher és a Camera alkalmazás így fog kinézni
A Launcher és a Camera alkalmazás így fog kinézni [+]

Közéjük tartozik a BlackBerry Launcher, amelynek az egyik érdekessége a Pop-Up Widgets: egy ikon fölött végighúzva az ember ujját megjelenik annak minialkalmazása. A BlackBerry Keyboard a virtuális és a nyomógombos billentyűzetek közötti váltást könnyíti meg, és ez a szoftver is eltanulja a felhasználói szokásokat és preferált szavakat. A MicrosoftexFAT for BlackBerry, a BlackBerry Services, a BlackBerry Camera (nocsak, mi van a galériában?), a BlackBerry Password Keeper és a DTEK by BlackBerry szintén a friss felhozatal részét képezi. Ezek az appok nyilván nem kompatibilisek a többi androidos készülékkel, ám a Priv alapszoftvereiként a Play Áruházból frissülnek majd.

 

A BlackBerry Content Transfer BB10-es eszközről titkosítva menti át az adatokat a Privre A BlackBerry Content Transfer BB10-es eszközről titkosítva menti át az adatokat a Privre
A BlackBerry Content Transfer BB10-es eszközről titkosítva menti át az adatokat a Privre [+]

 

A régi BB-s készülékek Priv-re való átvitelére is van megoldása a gyártónak a BlackBerry World alkalmazásboltból: a BlackBerry Content Transfer a GoogleDrive segítségével és jelszavas védelemmel menti át a személyes vagy munkahelyi tartalmakat a kapcsolatoktól és a szöveges üzenetektől kezdve a dokumentumokon át a zenékig, a képekig, a  videókig és a fiókadatokig. A gyártó tehát mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki időben értesüljön a Priv használatba vételének és szoftvereinek alapinformációiról. Most már tényleg a készüléken a sor, hogy megmutassa, mire képes.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…