Kezdőlap Mobil Több teszt is csak kis eltérést mutat az iPhone 6s variánsok üzemideje között

Több teszt is csak kis eltérést mutat az iPhone 6s variánsok üzemideje között

2 perce olvasva
Több teszt is csak kis eltérést mutat az iPhone 6s variánsok üzemideje között bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Múlt héten nem egy szalagcímet váltott ki az a néhány Geekbench akkumulátorteszt eredmény, amelyik azt mutatta, hogy a Samsung által, 14 nanométeres alapokon gyártott Apple A9-es lapkakészlet előbb lemeríti az iPhone 6s-t, mint a TSMC által 16 nanométeren fabrikált darabok. Az Apple közleményben hangsúlyozta, hogy a specifikus, nagy CPU terhelésű tesztek nem adnak pontos képet a mindennapos használatról, ilyen körülmények között ugyanis legfeljebb 2-3%-os eltérés lehet a különféle (persze egy generációs) iPhone típusok üzemideje között.

 

Ezt erősíti meg az Ars Techica által most lefuttatott néhány teszt is, ami alapján ismét bizonyulni látszik, hogy Geekbenchben a samsungos A9 fogyaszt többet, ám a WiFi böngészés, a WebGL és a grafikus GFXBench tesztben elenyésző a különbség a TSMC javára. Az Ars Techica odafigyelt a pontos összehasonlításra, ezért a kétféle, szolgáltatói iPhone 6s-t SIM nélkül, a képernyőt 200 nitre húzva és egyszerre, ugyanazokat a teszteket lefuttatva vizsgálódott. Az eredmények fent láthatók.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…