Kezdőlap Mobil Beépített hőkamerát kapott a CAT S60

Beépített hőkamerát kapott a CAT S60

3 perce olvasva
Beépített hőkamerát kapott a CAT S60 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
9


A munkagépeiről is ismert Caterpillar, ami a mobiltelefonos iparágban csak CAT néven van jelen, most újabb készülékkel bővítette termékportfólióját, ami nem csupán egy mobil, hanem egy professzionális kütyü, hiszen beépített hőkamerával rendelkezik.

 

Az S60 névre keresztelt újdonság 15-30 méter távolságból képes érzékelni a tárgyak hőmérsékletét, akár füstön keresztül is, így a tűzoltók könnyebben megtalálhatják az égő házakban ragadt embereket. A hőkamerát a Flir gyártja, és 640 x 480 pixel felbontású képet ad, ami igencsak jó eredmény, hiszen a konkurens Seek megoldása csupán 206 x 156 képpontra képes.

 


[+]

 

Nem meglepő módon az S60 jóval ellenállóbb más okostelefonoknál: ha a csatlakozókat védő ajtók csukva vannak, akkor akár 5 méterig is vízálló, ellenkező esetben 2 méter a teherbírása. A CAT-nél 26-szor dobták le a földre 1,8 méter magasból, és mégsem esett komolyabb baja. Az előlapot egy 1 milliméter vastag Gorilla Glass 4 üveg védi (a normál mobiloknál ez a védelem 0,4 milliméteres), a 4,7 hüvelykes, 720p felbontású kijelző akár 540 niter fényerőre is képes. A szerkezet lelke a nyolcmagos processzorral felszerelt Snapdragon 617 chipset, amihez 3 GB RAM és 32 GB-os adattároló tartozik.

 


[+]

 

A hátlapon egy 13, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamerát találunk. Az Android 6.0 operációs rendszert futtató S60 burkolata alatt egy 3800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja az energiát. A készüléket a barcelonai MWC kiállításon lehet majd először élőben megtekinteni, ára pedig 650 euró, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 180 ezer forintot jelent.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…