Kezdőlap Mobil Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4S is

Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4S is

3 perce olvasva
Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4S is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
22


Nem egyedül mutatkozott be a várva-várt Xiaomi Mi 5: a Mi 4-es vonal is frissült, természetesen nem egy csúcskategóriás ajánlattal, bár küllemben simán rásüthető a Mi 4S-re a prémium jelző, köszönhetően a fémkeretnek és az elő- és hátlapi üveglapoknak. A 4S annyiból az általunk is tesztelt Mi 4c-re emlékeztet, hogy kijelzője öthüvelykes, Full HD felbontású és IPS technológiájú, annak meghajtásáért pedig a hatmagos Snapdragon 808 felel 3 ggiabájt RAM és nem kevesebb, mint 64 gigabájtos belső tárolóval (a 4c 2 / 16 gigabájton nyitott).

 

A 4S a Mi 5-höz hasonlóan USB-C csatlakozást és biometrikus azonosítót is kapott, ez utóbbi a hátlapon, a 13 megapixeles, PDAF-autófókuszos kamera és a dupla ledes villanó alatt pillantható meg. Az akkumulátor 3260 milliamperórás és támogatja a Quick Charge 2.0-s gyorstöltést.


[+]

A 64 gigabájtos kiszerelés 1700 jüanért vásárolható meg a Xiaomi oldalán, ami 74 ezer forintot jelent. Ez az összeg egyébként nincs túl messze a Snapdragon 820-as Mi 5 alapárától (2000 jüan), ami azért jóval komolyabb hardveres komponenseket felvonultat. A Redmi 3, a Mi 4c, a Mi 4S és a Mi 5 készülékek mindenesetre rendre 5 hüvelykesek, vagy ahhoz hasonló képtátóval rendelkeznek, és az árazást a Xiaomi láthatóan úgy igazította, hogy minden igénynek és pénztárcának legyen egy ajánlata ebben a méretben.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…