Kezdőlap Mobil Egyszerre bukott le a „Galaxy S7” és az „S7 edge”

Egyszerre bukott le a „Galaxy S7” és az „S7 edge”

3 perce olvasva
Egyszerre bukott le a „Galaxy S7” és az „S7 edge” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Február 21-én tartja MWC-s sajtótájékoztatóját a Samsung, és a Galaxy Unpacked 2016 esemény alighanem a Galaxy S7 és S7 edge leleplezéséről fog szólni, némi VR-élménnyel megtámogatva. Ahogy az szokott lenni, számos információt tudni vél a szakma a közelgő készülékekről, még renderképek is kiszivárogtak, amelyek a Note5-höz hasonló, ívesre csiszolt hátlapról árulkodtak.

 

A héten előbb egy vietnami oldal közölt egy fotót, amelyen állítólag már hús-vér, pontosabban fém-üveg valójában lehet megcsodálni az S7-et, és valóban lekerekített hátlapját. Máskülönben a fenti publikáció a korábban elhangzott kéminformációkat ismételte el, így a Snapdragon 820-as vagy Exynos 8890-es rendszerchipet, a por- és vízálló kivitelt, illetve az alig kiemelkedő, F/1,7-es és 12 megapixeles hátlapi kamerát.

 

Lebukhatott a Galaxy S7 edge is, az AnTuTu 6-os pontszám kiemelkedően jó
Lebukhatott a Galaxy S7 edge is, az AnTuTu 6-os pontszám kiemelkedően jó [+]

 

Pár órával később a szintén bejelentés előtt álló S7 edge volt a soros, hogy egy weibós oldalon felbukkanjon, ezúttal pedig az előlapi ívek csodálhatók meg, persze a tavalyi edge készülékek után kevés meglepetéssel szolgálva, már ami a küllemet illeti. Az S7 várhatóan 5,1 hüvelykes, az S7 edge pedig 5,5 hüvelykes méretben fog elstartolni. Azt, hogy a képek hitelesek-e, bizonyosan majd csak február 21-én tudjuk kijelenteni, az Unpacked eseményen mi is ott leszünk.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…