Kezdőlap Mobil Februárban, ujjlenyomat-olvasó nélkül debütál Amerikában az Xperia Z5

Februárban, ujjlenyomat-olvasó nélkül debütál Amerikában az Xperia Z5

2 perce olvasva
Februárban, ujjlenyomat-olvasó nélkül debütál Amerikában az Xperia Z5 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Bár a tengerentúli, regionális hírek kevésbé a mi asztalunk, az elmúlt napokban nem kis port kavart a hír, miszerint az Amerikai Egyesült Államokba hivatalosan csak 2016. február 7-én érkező Sony csúcskészülék (Xperia Z5) és kisöccse (Xperia Z5 Compact) nem viszi magával az ujjlenyomat-olvasót, amit a gyártó az oldalsó bekapcsoló billentyűbe épített, és ami szerintünk pont kézre, vagyis ujjra esik, és a friss Xperiák egyik legjobb tulajdonsága.

 

A hírt a Sony megerősítette, igaz, a biometrikus azonosító hiányát nem indokolta meg, csak annyit közölt, hogy üzleti okokból hozták meg ezt a népszerűtlen döntést, ami elég furcsa, hiszen Európában például a biztonság és az ujjlenyomat-olvasó is a marketingstratégia részét képezi. Az Xperia Z5 Premium a fenti két készülék helyi sikerének függvényében bukkanhat fel az USA-ban, hivatalos formában. A Z5-öt 600 dollárért (kb. 175 ezer forint), a Z5 Compactot pedig 500 dollárért (145 ezer forint) fogják árulni kártyafüggetlenül.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…