Kezdőlap Mobil Frissítések elfogadva, érkezhet a Marshmallow a Galaxy csúcsmodellekre?

Frissítések elfogadva, érkezhet a Marshmallow a Galaxy csúcsmodellekre?

3 perce olvasva
Frissítések elfogadva, érkezhet a Marshmallow a Galaxy csúcsmodellekre? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Szokatlanul lassan frissülnek a készülékek Android 6.0-ra az egész zöld robotos világban, a gyártók mindenesetre gőzerővel dolgoznak a Marshmallow rendszerverzión modelljeikre, és ha a késések stabilabb felületet eredményeznek, valamennyire megbocsátható a hosszú várakozás. Egy korábban kiszivárgott ütemterv szerint a tavalyi Samsung csúcskészülékek már decemberben és januárban jeleztek volna, hogy vezetékmentes hálózaton letölthető a Marshmallow frissítés, aztán a dologból nem lett semmi. Most újra szárnyra kaptak a frissítési pletykák.

 

A MobiPicker szerint a szoftvereket a gyártó már elfogadta, és már csak a szolgáltatói tesztelés van hátra, emellett a publikáció egy állítólagos új ütemterv táblázatot is közölt a hivatalos startról. Ennek értelmében az S6 edge+ és a Note5 februárban, az S6 és az S6 edge februárban vagy márciusban, az S5, a Note 4 és a Note Edge pedig márciusban vagy áprilisban vált Lollipopról Marshmallowra. Nyilván ezeket az információkat sem fogja a gyártó megerősíteni, mindenesetre, nem elképzelhetetlen, hogy a frissítéseket a Samsung nagyjából a „Galaxy S7” várható premierjére, azaz február végére időzíti. A másik ok azokkal a pletykákkal hozható összefüggésbe, amelyek a TouchWiz jelentős átgyúrásáról beszélnek a villámgyors működés érdekében.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…