Kezdőlap Mobil Ilyen lesz a „Huawei P9”?

Ilyen lesz a „Huawei P9”?

3 perce olvasva
Ilyen lesz a „Huawei P9”? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A Huawei a jövő héten kezdődő Mobile World Congressen személyesen is ott lesz (akárcsak mi), ám várhatóan később mutatja be idei csúcsmodelljét, amit alighanem P9 típusjelzéssel lát majd el, és több változata is lesz. Egy korábban kiszivárgott készülékvázlat már némi rálátást engedett nyújtani a P8 folytatásának lehetséges küllemére, és az egyik érdekesség az elöl látható ujjlenyomat-olvasó volt.

 

Ilyen lehet a Huawei P9 a friss kémhírek szerint
Ilyen lehet a Huawei P9 a friss kémhírek szerint [+]

 

A mostani, valamivel részletesebb renderképek nem térnek el drasztikusan a múltkoriaktól, viszont ezeken már a „megszokott helyén”, azaz hátul lehet a biometrikus azonosítót megpillantani. Nyilván ezeknek a képeknek sem lehet a hitelességét megcáfolni vagy megerősíteni, mindenesetre a MyDrivers kémanyaga is dupla hátlapi kamerarendszerre számít, információik szerint 12 megapixeles felbontással. A kamerák mellett dupla ledes villanó és talán lézeres autofókusz pillantható meg. Az előlapra 8 megapixeles modul kerülhet.

 

A MyDrivers Kirin 955-ös SoC-ről ír a fémlap alatt (ez a Mate 8-ban remekelő Kirin 950 talán picit erősebb változata lehet), 4 gigabájt RAM-mal és 2900 milliamperórás akkumulátorral. A képek alapján az előlapi védőüveget a szélein lekerekíthetik, és az oldaléleket is ívesre veheti a Huawei. Az EMUI rendszerfelület visszatérése borítékolható. Tippek szerint a P9 márciusban érkezik, ám addig is várhatók a gyártótól érdekességek, amelyeket a vasárnapi sajtóeseményen mutat be.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…