Kezdőlap Mobil Most a Xiaomi Mi 5 fémházát járták körbe a kémfotósók

Most a Xiaomi Mi 5 fémházát járták körbe a kémfotósók

2 perce olvasva
Most a Xiaomi Mi 5 fémházát járták körbe a kémfotósók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Tegnap számoltunk be arról, hogy akár négy kiadása is lehet a február 24-én bemutatkozó Xiaomi Mi 5-nek, és a Full HD-s variánsok unibody fémházat kaphatnak az üveg hátlapos, QHD-s kiszerelésekkel szemben.

 


[+]

A most publikált kémfotók az előbbit, azaz az egyelemes fém borítással érkező variánsokat mutathatják meg. Úgy tűnik, hogy a Redmi Note 3 műanyag sávjaival szemben, amelyek a hátlap aljára és tetejére kerültek, ezúttal csak egy vékony csík lesz a hátoldalon plasztikból. Az ilyesmire egyébként az antennák jobb vételi minőségének érdekében van szükség.

 


[+]

A képek alapján a Mi 5 microUSB porttal rendelkezik majd, és a 3,5 milliméteres fülest mellett lehet csatlakoztatni. Ugyanitt, alul kaphat helyet a multimédiás hangszóró, míg a kezelőbillentyűk a jobb oldalra kerülhetnek. Azt persze még mindig nem lehet kijelenteni, hogy ilyen lesz a végleges Mi 5, prototípus fázisban sok esetben többféle dizájnnal is tesztelgetik az eszközöket. Ennyire közel a bemutatóhoz ugyanakkor nagyobb az esély a hiteles kémfotókra és a végleges vonások kiszivárgására.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…