Kezdőlap Mobil Nagy felbontású képeken a „Galaxy S7” és az „S7 edge”

Nagy felbontású képeken a „Galaxy S7” és az „S7 edge”

2 perce olvasva
Nagy felbontású képeken a „Galaxy S7” és az „S7 edge” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Február 21-én mi is ott leszünk a Samsung barcelonai Galaxy Unpacked 2016 eseményén, és bár még nem tudni hivatalosan, hogy milyen készülékekről hullik le a lepel, a szakma szinte biztosra veszi, hogy a Galaxy S7 és az S7 edge mutatkozik be, némi VR-őrülettel megtámogatva.

 


[+]

 

Evan Blass a Twitter egyik legfőbb kémanyag szállítójává lépett elő az elmúlt években, és most véglegesnek és hivatalosnak tűnő képeket tett közzé. Fent a Galaxy S7 arany és fekete színváltozatokban csodálható meg. Az jól látszik, hogy a kerekded formavilág és a fém/üveg kombináció nem változott, idén azonban várhatóan lekerekítettebb lesz a hátlap is a tökéletes fogás kényelméért, kevésbé kiálló kamerával és nagyobb akkumulátorral a Gorilla Glass üveglapok között.

 

Várhatóan az S7 edge is ívesre csiszolt hátlapi üveget kap a tavalyihoz hasonlóan kerekded előlap mellé. Evan Blass az ezüst, a fekete és az aranyszínű változatról szerzett be termékképeket. Az a kiszivárgott anyagokon ugyan nem látszik, ám a kémforrások tudni vélik, hogy az új generáció ismét por- és vízálló minősítést kap. Az S7 edge egyébként a hírek szerint 5,1 hüvelykről 5,5 hüvelykes megjelenítőre vált.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…