Kezdőlap Mobil Részletgazdag HDR képet közölt a Xiaomi

Részletgazdag HDR képet közölt a Xiaomi

3 perce olvasva
Részletgazdag HDR képet közölt a Xiaomi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Számos csúcskészülék bemutatkozik Barcelonában, nem győzzük majd kapkodni a fejünket (szerencsére). Ezek közé tartozik a Xiaomi újdonsága, a Mi 5 is, amiről még mindig nem lehet mindent tudni, de az biztos, hogy a Snapdragon 820 chipsetnek hála a felső kategória tetejére lesz pozicionálva, és a vállalat vezérigazgatója szerint is érdemes várni rá. A február 24-én tartandó eseményen már élőben is látható lesz a mobil, aminek kamerájával készült fotó szivárgott már ki az internetre, ám most Hugo Barra, a cég alelnöke posztolt egy HDR-es végeredményt a saját Facebook oldalán.

 

A fotó egy pálmafalevélről készült, ami mondhatni elég nagy kihívás egy mobilos fényképező számára. Az állítólag, mert ezt még nem erősítette meg senki, 16 megapixeles szenzor viszont elég jól megbirkózott a feladattal.

 


[+]

 

Ugyan nem teljes felbontásban lett közölve az alkotás (plusz tudjuk, hogy a Facebook egyébként is hajlamos butítani a képeket), de a kinagyított területen jól látszik, mennyire éles és részletgazdag maradt minden, igazából talán egy picit már-már túlszaturáltak lettek a színek. Barra leírása szerint automatikus módban lőtte a felvételt (HDR-rel), más tuningolást vagy utómunkát nem végzett.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…