Kezdőlap Mobil Tényleg dupla kamerát kap az LG G5?

Tényleg dupla kamerát kap az LG G5?

3 perce olvasva
Tényleg dupla kamerát kap az LG G5? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Az LG G5 a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be, a dél-koreaiak célja, hogy a nagy ellenfél termékétől, a Samsung Galaxy S7-től elvonják a rivaldafényt. Pár dolgot lehet már tudni az LG csúcsmodelljével kapcsolatban, külsőleg azonban főleg csak tippelgetéseket lehetett hallani. A tokgyártók azonban már az eszközök megjelenése előtt felkészülnek a piacra lépésre, ami sokszor képes már előre lebuktatni a kütyüket. Ez történt most is.

 

Most a G5-höz fabrikált ellenálló borításról kerültek fel fotók az internetre, ami azért készült, hogy a telefon ütésálló lehessen. A készülék hátuljáról lőtt fotó arról árulkodik, amiről már egyébként többször is szóltak a pletykák, hogy dupla kamerával érkezhet az LG büszkesége, amiből minden bizonnyal az egyik a mélységet méri, a másik pedig a képeket készíti.

 

 

A szintén hátul elhelyezkedő bekapcsológomb a V10 után nem kérdés, hogy ujjlenyomat-olvasót is kap (lehet cdak a szenzor lesz itt), ám úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak azok a szóbeszédek, amik szerint újból oldalra rakja a hangerőszabályzó billentyűket az LG.

 


[+]

 

A készülék teteje és alja is jól kivehető, a G5 immár USB Type-C csatlakozót kap, a hangszóró alul kap fontos szerepet, a 3,5 milliméteres jack kimenet azonban nem itt, hanem felül lesz megtalálható, méghozzá az infra és a másodlagos mikrofon társaságában.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…