Kezdőlap Mobil Több telefonnal tér vissza a Nokia?

Több telefonnal tér vissza a Nokia?

3 perce olvasva
Több telefonnal tér vissza a Nokia? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
1


Az idei év nagy esélyese és meglepetése lehet a Nokiának az okostelefon piacra való visszatérése. A Microsofttal kötött szerződésben ugyanis volt egy olyan klauzula, ami miatt 2016 harmadik negyedévének végéig nem lehetett rajta a finnek logója a telefonokon. Utána azonban újra nyitva állnak a kapuk a cég számára, ám a legújabb hírek szerint nem windowsos, hanem androidos vonalon szállnának be újra a bizniszbe, ami több szempontból is logikus lépésnek tűnik. Egyrészt így nem kontárkodnak bele a Microsoft dolgaiba (és visszafelé is igaz ez), másrészt talán nagyobb esélyük lesz a zöld robotos rendszerrel. A Nokia pedig komolyan veszi a dolgot, és nem csak egy, hanem akár több készülékkel is bombát robbanthat.

 

Eddig ugyanis egy termékről lehetett biztosan hallani, most azonban egy másikról kerültek fel fotók az internetre, amiről még nem esett szó. A mobilt az előlapi üvegen kívül mindenhol fém borítja, oldalra került a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó billentyű.

 


[+]


[+]

A másik szélen a SIM és a microSD foglalat lelhető fel, és még az sem kizárt, hogy valamilyen IP-védettséggel is rendelkezik majd a kütyü, bár erre azért kevés esély látszik. Ami külön érdekes, hogy sehol sincs feltüntetve a prototípus szó a telefonon, elég véglegesnek tűnik, igaz, formaterv szempontjából nem mondható egyedinek.

 


[+]
Nem kizárt tehát, hogy ez lesz a három, év vége felé debütáló eszköz egyike, a pletykagyárosok mostanában már legalább ennyi modell megjelenésére számítanak.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…