Kezdőlap Mobil Ugróköteles előzetest kapott a Xiaomi Mi 5

Ugróköteles előzetest kapott a Xiaomi Mi 5

4 perce olvasva
Ugróköteles előzetest kapott a Xiaomi Mi 5 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
12


Hosszú várakozás után, február 24-én mutatja be a Xiaomi a Snapdragon 820-szal felszerelt új csúcskészülékét, a Mi 5-öt, és a kínai eseménnyel egy időben Barcelonában is sor kerül egy szűkkörű sajtóeseményre, ahova igyekezünk bejutni. A gyártó közzétett egy videót, amely a telefon villámgyors működését hivatott bemutatni anélkül, hogy a Mi 5 megmutatná magát. Ehelyett Can Jiao Lin ugrókötél rekorder áll a kamera elé, hogy némi elképzelésünk legyen az új zászlóshajó képességeiről.

 

 

A fentinél jóval több információ kiderül azokról a kiszivárgott diaképekről, amelyeket a Times News közölt, bár a hitelességüket nem lehet megállapítani. A ppt dokumentumból származó diák szerint a Mi 5 (vagy legalábbis egyik variánsa) 144,3 x 70,2 x 6,35 milliméteres lesz, azaz meglehetősen karcsú, és 5,2 hüvelykes Full HD megjelenítőnek fog helyt adni – az „LG” mozaikszó talán a panelek gyártójára utal. A készülék USB Type-C csatlakozással érkezhet, USB 3.0-s sebességszabvánnyal.

 

A diaképek megerősítik a gyártó által is megnevezett Snapdragon 820-as SoC-t és az Adreno 530-as IGP-t, a kamerarész viszont meglehetősen izgalmas információkra hívja fel a figyelmet: a Mi 5 állítólag 26 megapixeles, és kiváló fényerejű, F/1,6-os rekeszértékű hátlapi modullal fog elstartolni, amelyet dupla ledes villanó és 5 századmásodperces PDAF-autófókusz segít majd. A diaképekről az NFC szó is leolvasható, és persze a készülék renderképe is látszik. A Mi 5 állítólag 3/32 és 4/64 gigabájtos változatokban érkezik, a memória és a tároló méretét illetően. A legnagyobb megválaszolatlan kérdés egyébként az lehet, hogy mikor érkezik a Xiaomi hivatalosan Európába. Az, hogy az MWC-n egyáltalán megjelennek, elég jó előjel.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…