Kezdőlap Mobil Víz alatt csomagolták ki a Galaxy S7-et

Víz alatt csomagolták ki a Galaxy S7-et

3 perce olvasva
Víz alatt csomagolták ki a Galaxy S7-et bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
26


Az egyik amerikai szolgáltató meglehetősen érdekes kidobozolási videóval promótálja az IP68-as szabvány szerint por- és vízálló Samsung Galaxy S7 és az S7 edge készülékeket. A két eszköznek legfeljebb 1,5 méteres mélységig alámerítve 30 percet ki kell bírniuk beázás nélkül, mindezt egyébként úgy, hogy a 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet és a microUSB portját nem takarja fül. Mindennek demonstrálására a szóban forgó szolgáltató úgy döntött, hogy egy úszómedencében dobozolja ki a Galaxy S7-et, melynek tartozékait természetesen nem szabad alámeríteni. A klip végén az S7 edge is megjelenik.

 

 

A Display Mate képernyő kalibrációs szakportál is hozzájutott egy Galaxy S7-hez, melynek 5,1 hüvelykes 1440 x 2560 pixeles kijelzőjét a piac legjobbjainak titulálta, minden tulajdonságát egybevéve (színkalibráció, kontrasztok, betekintési szögek, minimális-maximális fényerő, fényvisszaverés stb.). A mérések rámutattak, hogy kis felületű fehér tartalom akár 855 nites fényerővel is meg tud jelenni automatikus módban, ami új rekord a publikációnál.

 

 

A mi méréseink szerint az előd, a Galaxy S6 legfeljebb 704 nitre volt képes hasonló körülmények között, míg a rekordot nálunk szintén egy Samsung masina tartja: a Galaxy Tab S2 9.7 szintén Super AMOLED típusú kijelzője kis felületen, napfény alatt 813 nitet ért el. A gyártónak tehát sikerül folyamatosan, egyre magasabbra tornázni a fényerő felső limitjét, mostantól ráadásul az S7 és az S7 edge megjelenítője előlapi „vakuként” is bevethető.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…