Kezdőlap Mobil Így törölheted a fotóidat a FaceApp szervereiről

Így törölheted a fotóidat a FaceApp szervereiről

4 perce olvasva
Így törölheted a fotóidat a FaceApp szervereiről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
1
742


A FaceAppot kiadó cég vezetője szerint csak pár gombnyomás és már el is tűnnek a fotóid.

 

Az utóbbi napokban ismét szárnyra kapott a FaceApp nevű alkalmazás, aminek a segítségével különböző filtereket tehetünk magunkra, de az applikáció arra is képes, hogy teljesen megváltoztasson valakit. Ugyanis meg tudod változtatni például a hajad színét és fazonját, a sminked vagy akár öregítheted vagy fiatalíthatod is magad.

Ugyanakkor arra szintén felhívtuk a figyelmet, hogy jobb inkább nem használni a FaceApp nevű appot, mert

komoly adatvédelmi problémákat vet fel.

Az egyik gond az, hogy miután a FaceAppnak hozzáférést adunk a telefonunkon tárolt fotókhoz, az átalakítás nem magán az eszközön megy végbe, hanem egy felhős tárhelyben, egészen pontosan a Wireless Lab orosz fejlesztőinél, akik aztán ki tudja, mire használhatják fel a képeket. De leginkább az ad okot aggodalomra, hogy az alkalmazás nem csak a kiválasztott fotót tölti fel felhőbe, hanem az összes készülékünkön található képet.

Jaroszlav Goncsarov, a FaceAppot kiadó cég vezetője tagadta, hogy másokkal is megosztanák a felhasználóik privát fotóit, ugyanakkor azt is elárulta, hogyan kérhetitek, hogy a fotóitokat töröljék a szervereikről – írja a Next Web.

 
 

Nyisd meg az appot a telefonodon, majd lépj a a Settings > Support > Report a bug menüpontra és végül a szöveges hibabejelentőben az üzenet témamegjelölésébe írd bele, hogy privacy (vagyis magánszféra).

A FaceAppot kiadó cég vezetője ugyanakkor azt mondta, hogy a fotókat csak azért tárolják, hogyha valaki később ismét szeretne módosítani valamit, akkor ne kelljen újból feltöltenie azt, de a képeket a legtöbb esetben 48 órán belül törlik. Egyébként pedig azt is hozzátette, hogy nem is orosz szervereken, hanem az Amazon és a Google bérelt szerverein tárolják a felhasználóik fotóit.

A FaceApp lehet, hogy jó móka, de ennek nagy ára lehet.
OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL IS, HOGY MINDENKI TUDHASSON RÓLA! 

 

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…