Kezdőlap Mobil Befeketíti a Google a fehér foltokat

Befeketíti a Google a fehér foltokat

3 perce olvasva
Befeketíti a Google a fehér foltokat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
69


Az AMOLED panelek elterjedésével gombamód elszaporodtak a sötét hátterek és nem egy alkalmazás kínál ilyen módot. Az Android 10-től kezdve pedig rendszerszintű sötét téma is akad, ami a beállításokra és a Google appok legjavára éppúgy vonatkozik, mint az értesítési panelre vagy a hírolvasó widgetre.

 

Már nem csak gyártói, hanem vegytiszta Android felületen is elérhető a sötét rendszertéma [+]

 

Android 10 bemutatónk publikálásakor a következő alapvető Android alkalmazások kínáltak sötét módot: telefonkönyv, kereső, fájlkezelő, naptár, üzenetküldő, számológép, óra, Gboard billentyűzet, Drive, Fotók, Android Auto, YouTube, Play Filmek és Play játékok.

 

 

Az XDA-developers pedig kiszúrta, hogy néhány friss Androidot futtató készüléken immár a Play Áruház és a Gmail esetében is sötét háttérre lehet váltani, amivel lényegében kompletté válik az Android opcionális befeketítése.

 

A Play Áruház is sötét köntösbe bújikA Play Áruház is sötét köntösbe bújikA Play Áruház is sötét köntösbe bújik

 

Már csak a Play Zene és a Térkép vár arra, hogy átálljon a sötét oldalra – az utóbbi esti navigációs megjelenítést egyébként egy ideje már kínál. Az viszont kérdéses, hogy korábbi főverziók esetében a fenti appok melyike és mikor fogja a sötét módot felkínálni. Egyelőre az Android 10-et futtató készülékek száma igen alacsony.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…