Kezdőlap Mobil Bemutatóvideón az október 15-ére várt Pixel 4

Bemutatóvideón az október 15-ére várt Pixel 4

4 perce olvasva
Bemutatóvideón az október 15-ére várt Pixel 4 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
19


Tavaly valószínűleg a noccsmány formával elégedetlen Google munkatársak, idén viszont a maga a keresőóriás szivárogtatta ki az aktuális Pixel família részleteit. A keresőóriás nem titkolja a hátsó, négyzetes kamerarendszert, ahogy az elöl három oldalon kávamentes kivitelt sem, felül rengeteg szenzorral az érintésmentes kezeléshez. Pár kiszivárgott kép és videó után most pedig a vietnami AnhEm TV járja kompletten körbe a Pixel 4-et, ami az XDA-developers információi szerint egy hónap múlva, október 15-én mutatkozik be, természetesen Android 10-zel.

 

 

Noha a fenti készülék egy prototípus, a dizájn aligha fog változni és a szoftver is lényegében készen áll a startra, így a funkciólista szinte biztosan megfelel a valóságnak. Hátul két optika pillantható meg LED villanóval és további szenzorokkal. Oldalt a demókészüléken vannak gombok – volt pletyka, ami szerint a Google ezeket felszámolja. A Pixel 4 5,7″-es, a Pixel 4 XL pedig 6,23/6,3″-es OLED panelt kínál ugyebár noccs nélkül, ami addig nem kapcsol ki, amíg a júzer nézi (screen attention a funkció neve). A panel a szokásos 60 Hz mellett gördülékenyebb 90 Hz-es képfrissítésre is képes (smooth display), az ambient EQ opciót bekapcsolva a színegyensúly a környezethez igazodik.

 

Nagy divatja lett a négyzetes kameraelrendezésnek

 

Az Android 10 bemutatónkkor még a fejlesztői beállítások között elérhető vizuális testreszabás itt már alapból opció: az ikonstílus mellett a rendszerszínek és a betűtípus is állítható. Természetesen adott a sötét téma, ahogy a (közel) teljes képernyős gesztusvezérlés is. A demókészülék Snapdragon 855-öt használt 6 GB RAM-mal és 2800 mAh-s teleppel, ami az XL esetében 3700 mAh-s. Az előlapi kamerák és szenzorok az új referenciamobil legérdekesebb funkcióit hozzák el: úgy tűnik, nem lesz a 3D-s arcazonosításon kívül más (értsd: ujjlenyomatos) feloldás, kézzel hadonászva viszont váltani lehet a zeneszámok között. Jó kérdés, hogy ezt sikerül-e hatékonyan megoldania a Google-nek, az ilyesmibe ugyanis eddig beletört a gyártók bicskája.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…