Kezdőlap Mobil Két új Motorola érkezhet hamarosan

Két új Motorola érkezhet hamarosan

3 perce olvasva
Két új Motorola érkezhet hamarosan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
15


Különleges telefon lett a Motorola One Zoom, hiszen négy kamerát visel a hátlapon, három eltérő látószöggel és mélységérzékelős rendszerrel. A berlini bejelentéssel azonban még nem ért véget a Lenovo kötelékébe tartozó brand 2019-es éve: felbukkant egy másik kameracseppes mobil XT-2016-1 kódnéven, amit a thai NBTC minősítő intézet Motorola One Macro néven azonosít.

 

 

Egyelőre csak következtetni lehet arra, hogy az utótag fejlett közelképeket ígér-e – a főkamera mellett manapság erre létezik dedikált makrólencse, illetve ha az ultraszéles modul tud fókuszálni, szupermakró mód. A készüléket az XDA-developers 5,7″-es és 720 x 1520 pixeles megjelenítővel, Helio P70 SoC-vel és 4000 mAh-s teleppel várja, és ekként tulajdonképpen a Moto G széria egyik újdonsága lehet, csak épp új elnevezéssel. A publikáció a fenti képet is mellékelni tudja – a kameracseppes telefon az alsó Motorola logó és kikockázott feliratok alapján belső tesztelésre szánt darab lehet.

 

 

Még izgalmasabb a fenti két kép, azok ugyanis egy motorikus szelfikamerával szerelt Motorolát lepleznek le, magyarán ez a modell is totális képernyő dominanciára törhet az előlapon, belógó izék nélkül. A további részletek egyelőre váratnak magukra, mindenesetre esélyes ezen két Lenovo által gyártott mobil idei startja, tovább bővítve a denevérlogós palettát.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…