Kezdőlap Mobil A Fold 2 renderképet, a Z Flip 5G hardvertippet kapott

A Fold 2 renderképet, a Z Flip 5G hardvertippet kapott

3 perce olvasva
A Fold 2 renderképet, a Z Flip 5G hardvertippet kapott bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


A mi tetszésünket is elnyerte a Samsung első hajlítható képernyős, összecsukható telefonja, a Galaxy Fold, és a megjelenése óta gyűlnek a pletykák a folytatásáról. Szó volt S Pen támogatásról, aztán a kéminformátorok ezt elvetették, megnevezték viszont a Snapdragon 865 SoC-t és az 5G modemet, az utóbbi időben pedig az ultravékony üvegréteg gyártási nehézségeiről lehetett hallani, korlátozott darabszámot előrevetítve. Felbukkant továbbá egy Foldra kísértetiesen hasonlító Samsung formatervezési minta, ami alapján a Pigtou így képzeli el a készülőfélben lévő telefont:

A nem túl meggyőző dizájnnak és az előlapi kijelzőcsíknak ellentmondanak az ET News értesülései: a publikáció 6,23″-es és 819 x 2267 pixeles panelt tippel ugyanide 60 Hz képfrissítéssel, az elődnél jóval nagyobb képernyő felülettel. Belül pedig 7,7″-es képátlót lehet majd mérni 1689 x 2213 pixelen és 120 Hz képfrissítéssel. Mindkét képernyő lyukasztott formában prezentálhatja az önfotós kamerát.


A 4G-s Galaxy Z Flip a Foldnál kezesebb jószág [+]

A Galaxy Z Flip 5G is bejelentkezett friss kémhírekkel: a telefon maradhat a 6,7″-es Dynamic AMOLED panelnél belül és az 1,1″-es apró kijelzőnél kívül, a hardver viszont Snapdragon 865+-ra javulhat. Korábban szó volt, aztán elvetették a felturbózott Qualcomm lapka érkezését, a forrásoldal szerint mindenesetre ez köt majd ki a Flip 5G-ben, 3,09 GHz-re növelt teljesítménymaggal. A ráncfelvarrt modell 2500 + 704 mAh-s dupla telepet kínálhat 15 wattos töltéssel, a 167,3 x 73,6 x 7,2 milliméteres mérettippek pedig újfent aláhúzzák a 4G-s Z Flippel megegyező külső paramétereket, azaz a változások belül várhatók.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…