Kezdőlap Egyéb A legjobb HD háttérképek notebookra és MacBookra

A legjobb HD háttérképek notebookra és MacBookra

4 perce olvasva
A legjobb HD háttérképek notebookra és MacBookra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
10


Egyik kedvenc fotós oldalunk az Unsplash, ahonnan rengeteg jó minőségű fényképet lehet letölteni szabad felhasználásra. Ebbe éppúgy beletartozik a weboldalakon illusztrációként történő használat, mint a háttérképként beüzemelés a számítógépen vagy az okostelefonon. Nem véletlen, hogy háttérképeket is szoktunk ajánlani erről az oldalról. Az Unsplashon azonban különféle gyűjtemények is vannak. Akad, amit a szerkesztőség állít össze (például az oktatási segédletet és akadnak felhasználók által készített válogatások is. Most ez utóbbiakból csemegézünk, amikor összeválogatjuk, melyek a legjobb HD háttérképek notebookra és MacBookra az Unsplash-on.

A legjobb HD háttérképek notebookra és MacBookra az Unsplash-on

E válogatások persze kicsit sántítanak, mert hát valójában ami jó egy MacBookra, az ugyanúgy beállítható háttérként egy windowsos vagy linuxos PC-n is, s fordítva. De feltételezzük, hogy a válogatás készítő először is kicsit elfogultak voltak a saját készülékükkel és rendszerükkel szemben, másodszor pedig tényleg úgy vélték, hogy az adott képek a megnevezett rendszeren használva mutatnak a legjobban.

 

Ebben is lehet valami, ugyanis a Windows és a macOS Asztalának felépítése és jellemzői némileg különböznek, összességében tehát tényleg nem mindegy, mit állítunk be háttérként, ha nem csak a szép látvány, hanem az ikonok és felirataik láthatósága is fontos számunkra.

 

Ezek tehát a gyűjtemények. Nem kicsi a választék, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál majd közöttük olyat, amelyik megfelel az ízlésének, elvárásainak.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Egyéb
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Háttérkép fotózás iPhone-nal precízen, de egyszerűen

Viszonylag gyakran mutatunk olyan weboldalakat, amelyekről háttérképeket lehet letölteni, …