Kezdőlap Egyéb Appok frissítése iOS 13 alatt egyszerűbben

Appok frissítése iOS 13 alatt egyszerűbben

4 perce olvasva
Appok frissítése iOS 13 alatt egyszerűbben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Túlzás lenne azt állítani, hogy az iOS 13-ban túlbonyolították volna az alkalmazéások frissítésének procedúráját, de aki mégis azt érzi, hogy ez az iOS 12 alatt egyszerűbben ment, nem téved, hiszen anno az App Store alkalmazásban volt külön Frissítések ikon az alsó eszközsávban. Szerencsére az appok frissítése iOS 13 alatt is egyszerűsíthető, ha kihasználjuk a Kezdőképernyő helyi menüjét.

Appok frissítése iOS 13 alatt egyszerűbben

Mai mini tippünk azoknak szól, akik – megszokásból – úgy frissítenek appokat az iOS 13 alatt, hogy ehhez elindítják az App Store alkalmazást, itt pedig – miután feladják, hogy megkeressék az egykori Frissítések gombot – megérintik a felhasználót jelképező avatart a jobb felső sarokban. Nem éppen egyértelmű elsőre a dolog, ráadásul a megjelenő felületen is mindenféle extra opciók sorakoznak felül, csak alattuk kezdődik a frissítések listája. Ha lehúzzuk az oldalt egy pillanatra, a Nemrég frissítve listában végre megjelennek a frissíthető appok, amelyek a mellettük látható Frissítés gomb megérintésével naprakésszé varázsolhatók.

Van azonban ennél egy kicsit egyszerűbb megoldás is, amellyel nem kell az App Store alkalmazás alap felületén kalézolnunk, hanem rögtön a megfelelő lapra jutunk. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy az ujjunkat kicsit rajta felejtsük az App Store app ikonján, majd a megjelenő helyi menüből a Frissítések menüpontot választjuk. Ha van új frissítési lehetőség, azt azonnal látjuk az alsó listába a Soron következő automatikus frissítések részben. Ha több frissíthető app is van és mindegyikből letöltenénk az új verziót, elég megérinteni az Összes frissítése linket a lista fölött. De ha úgy tartja kedvünk, végigmehetünk rajtuk egyesével is, a Frissítés gombot megnyomva az adott app neve mellett.

 

Olykor a rendszer makacskodik és nem jeleníti meg a frissítéseket. Ilyenkor elég a legutóbbi frissítéseket megjelenítő lapot egy pillanatra lehúzni. Így a lista frissül, s ha mégis vannak újabb kiadások a telepített appokból, azok megjelennek a felsorolás elején.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Egyéb
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Háttérkép fotózás iPhone-nal precízen, de egyszerűen

Viszonylag gyakran mutatunk olyan weboldalakat, amelyekről háttérképeket lehet letölteni, …