Kezdőlap Mobil Belépőszintű gamer chipeket kínál a MediaTek

Belépőszintű gamer chipeket kínál a MediaTek

3 perce olvasva
Belépőszintű gamer chipeket kínál a MediaTek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


Két új lapkakészlettel bővült a MediaTek játékra fókuszáló chipszériája, és a Helio G25 / G35 a legolcsóbb telefonokban köthet ki, amelyek azért a játékélményre is oda kívánnak figyelni. A két chipset egyaránt túlkoros Cortex-A53 magokat vet be, amihez a PowerVR GE8320 GPU passzol. A Helio G25 processzormagjai legfeljebb 2 GHz-re, a G35-é pedig 2,3 GHz-re pörögnek fel, míg a GPU az előbbi esetében 650, az utóbbi chipben 680 MHz frekvenciahatáron áll meg.

 

A Helio G25 legfeljebb 720 x 1600 pixeles HD+ megjelenítőt hajt meg és vagy egy 21 megapixeles kamerát, vagy egy 13 + 8 megapixeles kombinációt kezel, míg a G35 1080 x 2400 pixelig tornázza fel a támogatott panelt és 25 vagy 13 + 13 megapixelere a kamerák egyidejű használatát. A videofelvétel plafonja Full HD, akár HEVC kódolásban, az adatátvitel pedig Cat.7/13 4G sebességekkel kell beérje. Támogatott az ac-s WiFi modem, a Bluetooth 5.0, az FM-rádió, az eMMC 5.1-es tároló technológia, valamint a GPS, a GLONASS, a Galileo, a BeiDou és a QZSS műholdak használata.

(forrás: DigitalTrends)

Mostanság egyébként gyakran hallatja magát a MediaTek, amely az 5G-s Dimensity chipsetekkel rengeteg új mobilba köt ki, és mivel a Huawei kontra Amerika történettel rengeteg kapacitás felszabadult a TSMC-nél, a tajvani chipset tervezőnek lehetősége van növelni megrendeléseit, amire vélhetőleg szüksége is lesz. A Helio G25 / G35 12 nm-es FinFET node-on készül.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…