Kezdőlap Mobil Gyártási nehézgek késleltethetik a Galaxy Fold 2 piacra kerülését

Gyártási nehézgek késleltethetik a Galaxy Fold 2 piacra kerülését

3 perce olvasva
Gyártási nehézgek késleltethetik a Galaxy Fold 2 piacra kerülését bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
11


Rengeteg információ áll rendelkezésre az augusztusban várható Galaxy Fold 2-ről, ami jobbára megbízható forrásból érkezett. Ross Young, a Display Supply Chain Consultants alapító elnökétől tudjuk, hogy a Fold 2 belső panelje 7,59 hüvelykre nő, a méretes szenzorszigetet kameralyuk váltja, a technológiát pedig a Galaxy Z Fliptől kölcsönzik. És ez okozhatja a problémákat.

Az ultravékony hajlítható üveg gyártási volumenje nem fogja elérni a kívánt szintet, így a készülék gyártása is eltolódik. Ross Young megerősítette, hogy júliusban egy darab Fold 2-t nem gyártanak le, így legorábban augusztusban kezdődhet meg a termelés, akkor is limitált példányszámban. Az UTG panelek gyártásának volumene egészen 2021-ig elégtelen lehet, így a Z Flip 5G még a Fold 2-nél is később kerülhet piacra. Max Weinbach egyéb problémákról is tud, amelyek késleltethetik a tényleges forgalomba kerülést. Szoftveresen egyelőre a hajlítható modellek első bootloaderét sem sikerült összerakni, úgyhogy legjobb esetben is kora őszig kell várni az új generációra.

 

Mindeközben a Z Flip 5G is halad, a Nashville Chatter éppen most szúrta ki a GeekBenchnél 5G modemmel szerelt Snapdragon 865-ös szettel és 8 GB rendszermemóriával. Az Android 10 sem meglepetés, a felhasználói felület pedig minden bizonnyal a One UI 2.5-ös, új verziója lesz.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…