Kezdőlap Mobil Készül a következő Qualcomm csúcsszett

Készül a következő Qualcomm csúcsszett

2 perce olvasva
Készül a következő Qualcomm csúcsszett bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
9


Úgy tűnik, a Qualcomm idén kihagyja a tuningolt szettet és már a jövő évi prémium ajánlatára koncentrál. Nem mintha ne lenne tartalék a Snapdragon 865-ben. Az Asus RoG Phone II teljesítménycentrikus Kryo 585 Prime magja elvileg 3,09 GHz-re tolja ki a maximumot, ami nagyjából kétszer annyi GHz, mint amit a Snapdragon 855+ tudott a 855-höz képest. Minden bizonnyal a 865-ös szériában is van néhány magasabban binnelt lap, amiből egyedi hűtési megoldásokkal és adekvát hardverkörnyezettel ki lehet hozni többet, de nem biztos, hogy ezek önálló szériában kerülnek forgalomba.

Igen, tudjuk, hogy a snapdargon egy virág, de gyártó ragaszkodik a sárkányhoz. Előfordulhat, hogy más nyelvterületeken egyébként nem oroszlánszáj, hanem sárkányszáj, és akkor helyben vagyunk.
Igen, tudjuk, hogy a snapdragon egy virág, de gyártó ragaszkodik a sárkányhoz. Előfordulhat, hogy más nyelvterületeken egyébként nem oroszlánszáj, hanem sárkányszáj, és akkor helyben vagyunk. [+]

Tajvani források szerint az viszont biztos, hogy a TSMC 5 nanométeres node-ján már a Snapdragon 875 készül 1 + 3 + 4 magos konfigurációban. Az új feldolgozóegység Cortex-X1-es szupermagja elvileg harminc százalékkal magasabb maximális teljesítményre lesz képes, mint a Cortex-A77-re épülő Kryo 585 Prime, az integrált Snapdragon X60-as 5G modem pedig akár 7,5 Gbps-os letöltési sebességgel is boldogul majd, míg a grafikus feladokat az Adreno 660 látja majd el. A Snapdragon 875 elvileg 2021 első negyedévében kerül forgalomba.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…