Kezdőlap Mobil Komoly hibák a Motorola Edge+ paneljével

Komoly hibák a Motorola Edge+ paneljével

3 perce olvasva
Komoly hibák a Motorola Edge+ paneljével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Az elmúlt években gyakran lehetett hallani friss termékek kezdeti hardveres gondjairól a gyártás korai szakaszában. Ezeket a legtöbbször sikerült orvosolni és / vagy garanciális cserével letudni, mindenesetre kellemetlen, ha egy 1000 dolláros Motorola Edge+ OLED panelje első lélegzetvételével furcsa dolgokat produkál.

(forrás: Lenovo / Motorola fórum) [+]

A Motorola / Lenovo fórumán pár nap alatt kilenc oldalnyi panasz gyűjt össze a 6,7″-es FHD megjelenítőt illetően, képekkel demonstrálva a problémákat, melyek egy részével korábban már találkozott a mobilpiac, több másik viszont egész bizarr jelenségre utal.

A zöldes elszíneződés a széleken és/vagy alacsony fényerőnél előfordult már, persze ettől még roppant zavaró, ha a csomagolásból ezzel az „ajándékkal” figyel elő a friss zászlóshajó. Az Edge+ panelek rózsaszínes elszíneződése és foltjai viszont komolyabb gondokra utalnak.

[+]

A Motorola szerint tudnak a márkánál a dologról, és állításuk szerint a kevés tulajdonost illető problémát szoftveresen fogják orvosolni, akiken pedig ez sem segít, azoknak a gyártói ügyfélszolgálat felkeresését tanácsolják.

[+]
Nem biztos, hogy van bármi összefüggés, a SamMobile-on mindenesetre a minap elhangzott, hogy a TCL kötelékébe tartozó CSOT a Motorola egyik OLED beszállítója, és egy-egy frissen munkába állított gyártósor produkálhat gondokat, amiket rövid időn belül korrigálni lehet. Remélhetőleg valóban kisszámú Edge+ tulajdonos érintett.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…