Kezdőlap Mobil Ötkamerás mobillal készül a Cubot

Ötkamerás mobillal készül a Cubot

2 perce olvasva
0
0
0


Július 10-én startol el a Cubot topkészüléke, az X30, melyről számos információt megosztott a gyártó. Ilyen a nyolcmagos MediaTek Helio P60 SoC, vagy épp a 6,4″-es, FHD+ felbontású panel, apró, ám de 32 megapixeles szelfilukkal.  Azért majd meglátjuk, hogy a hús-vér dizájn mennyire felel meg a meggyőző rendereknek.

A hátlapi dizájn mindenesetre naprakész: a P40 Pro+-ra és a Galaxy S20 Ultrára hasonlít a bal felső sarokba helyezett, ötkamerás rendszer, LED villanóval megspékelve, élén 48 megapixeles modullal. Becsatlakozik egy 16 megapixeles ultraszéles modul, egy makrókamera, egy mélységérzékelő és egy fotoszenzitív megnevezésű egység, ismeretlen funkcióval.

Az ujjlenyomat-olvasó a jobb oldalélen található, ez alapján az LCD panel az esélyes. A Cubot vegytiszta Android 10 élményt ígér felesleges appok nélkül, és az előjegyzési időszakban tíz X30-at a szerencsések megkaparinthatnak a gyártó honlapján, 6/128 GB-os variációban. Az X30 a bemutató után 8/256 GB-os konfigurációban is elérhető lesz, előjegyezni az AliExpressen lehet.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil

Szólj hozzá

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…