Kezdőlap Mobil Tényleg lesz némi változás a Galaxy Note20 széria kialakításában

Tényleg lesz némi változás a Galaxy Note20 széria kialakításában

3 perce olvasva
Tényleg lesz némi változás a Galaxy Note20 széria kialakításában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
11


A Samsung Galaxy Note20-szal kapcsolatban nyilván mindenkit elsősorban a kameraképességek, a hardver, a kijelző és az extrák érdekelnek. Persze, az sem mellékes, hogy hogyan fog kinézni az eszköz. Láttunk már reálisnak tűnő rendereket, az igen megbízható IceUniverse viszont már tokot is talált a készülékhez, ami megerősíti a korábbi feltételezéseket. Mert a gyártósorokat nem csak úgy tippre állítják be.

[+]

Úgy tűnik, mire mindenki lassan megszokta a Note10 széria bal oldalra pakolt bekapcsológombját, a Samsung visszarakja a jobb oldalra. Előfordult már, hogy adott döntést a piaci és felhasználói visszajelzések alapján viszonylag gyorsan megbántak és a következő szériában már revideálták (például a belső tárhely bővíthetőségének hiánya a Note5-nél és a Galaxy S6 szériában), ami alapvetően kedvező hozzállás, de az ujjlenyomat-olvasó vagy a bekapcsoló gomb össze-vissza rámolása azért tud kellemetlen perceket okozni a hűséges felhasználóknak.

[+]

Kivéve, amikor valaki (látszólag nem is kevesen) pont ezek miatt mond le a generációváltásról. Na, idén visszakerül minden a megszokott helyre, csak az S Pen vándorol át a bal sarokba, amit valószínűleg szintén nehézkes lesz megszokni, főleg, hogy a gombokkal ellentétben, a toll az első generáció óta a jobb oldalon, egyébként tökéletesen kézreeső helyen volt. Mindenesetre úgy tűnik, a fenti render egészen közel áll a valósághoz, még a kamerakivágások is stimmelnek a tokkal (három szenzor + ToF + LED).

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…