Kezdőlap Mobil Fejlesztői kód árulkodik az iOS 14-kompatibilitásról

Fejlesztői kód árulkodik az iOS 14-kompatibilitásról

2 perce olvasva
Fejlesztői kód árulkodik az iOS 14-kompatibilitásról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Még ebben a hónapban – ezúttal természetesen online – lehetünk majd tanúi az Apple idei WWDC eseményének, ahol többek közt az iOS 14 is bemutatkozik majd a szokásos, éves periódus szerint. A gyártóközeli fejlesztők persze már addig is belelátnak a korai kódokba, és bizony evidenciaként tekintik, hogy az összes, jelenleg iOS 13-on futó iPhone megkapja az iOS 14-et, ami azt jelenti, hogy az ötödik évét taposó iPhone 6s-ig visszamenőleg az összes Apple mobil tulajdonosa találkozik majd a frissítést jelző ablakkal, legkésőbb ősszel. Az iPad OS 14 kapcsán is hasonló lesz a helyzet, egyedül az iPad Mini 4 és az iPad Air 2 támogatása szűnhet meg (jó eséllyel az A8 és A8X chipek öregedtek ki). A teljesen hivatalos listáért június 22-ig kell várnunk, ekkor már az első béták is letölthetővé válnak, a stabil verziók pedig az őszi iPhone 12-premierrel együtt jöhetnek.

iOS 13 (és a hírek alapján iOS 14) kompatibilis telefonok

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE + iPod touch (7th generation)

Feltételezetten iPadOS 14 kompatibilis tabletek

12.9-inch iPad Pro, 11-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro, iPad (6th generation). iPad (5th generation). iPad mini (5th generation), iPad Air (3rd generation)

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…