Kezdőlap Mobil Ilyen lehet a Huawei mobilja képernyőbe rejtett szelfikamerával

Ilyen lehet a Huawei mobilja képernyőbe rejtett szelfikamerával

3 perce olvasva
Ilyen lehet a Huawei mobilja képernyőbe rejtett szelfikamerával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Kávák, noccs, kameracsepp, szelfiluk majd csupa képernyő, motorikusan kiemelkedő kamerával: érzik a gyártók, hogy minél több és zavartalanabb képernyő jut az előlapra, annál elégedettebben csettinthet a vásárló. A következő lépés az ujjlenyomat-olvasó OLED pixelek mögé rejtése után pedig az előlapi kamera hasonló elhelyezése lehet.

A Huawei formatervezési mintája a Letsgodigital által felturbózva
A Huawei formatervezési mintája a Letsgodigital által felturbózva [+]

Prototípus formában találkoztunk már ilyesmivel, a Huawei most pedig szabadalmi hivatalnál járt saját formatervezési mintájával, amely nem csak a szelfimodult tenné láthatatlanná, hanem az összes gombot is. A Mate 30 Pro már virtuálisra cserélte a hangerő billentyűket a szélekre jócskán ráhajló panelen, és a Letsgodigital által kicsit felturbózott, friss rendereken a lenyomható bekapcsoló se látható többé. Más kérdés, hogy a jó öreg nyomógombok eltüntetése sem a Huawei-nek, sem a HTC U12+-nak nem állt jól a gyakorlatban.

Ben Geskin is összerakott egy hatásos renderképet, és ez is a Mate 30 Pro dizájnjára emlékeztet, csak még kevesebb alsó-felső kávával. Ez nem jelenti azt, hogy a már a Mate 40 Pro képernyőbe épített kamerával érkezik, ám elég konkrét dizájnvonalakat vázolt fel a Huawei, hogy a formatervezési mintából előbb-utóbb késztermék legyen.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…