Kezdőlap Mobil Jöhetnek a 120 wattos töltők

Jöhetnek a 120 wattos töltők

2 perce olvasva
Jöhetnek a 120 wattos töltők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Egy abszolút tudhatatlan eredetű és hitelességű videó alapján a Xiaomi 120 wattos teljesítményű töltőfejen dolgozhat. A technológia egyébként létezik, a Vivo tavaly a shanghaji MWC-n már bemutatta a SuperFlash Charge rendszert, ami mindössze 13 perc alatt képes feltölteni egy 4000 mAh-s akkumulátort. Keresekdelmi forgalomban viszont egyelőre a 65 watt a maximum.

A Xiaomi tavaly már demózott egy 100 wattos megoldást 20 volt feszültség mellett, 5 amperes áramerősséggel, de a Super Charge Turbot egyelőre egyetlen készülék sem ismeri. Mellesleg a Vivo megoldását sem. Az videóban látható töltőfej minimum teljesítménye 15 watt és maximum 6 voltos feszültséget tud produkálni, az áramerősség ilyenkor viszont 11 amperre csökken, ami 66 wattot eredményez. Eggyel többet, mint a jelenlegi leggyorsabb megoldás.

A Xiaomi alelnöke, Lu Weibing idén februárban felvetett néhány problémát, ami az extrém magas töltésteljesítmény esetében megoldásra vár, mint a kapacitáscsökkenés, a hardveres kialakítás biztonsági kapukkal és a fenntartható gyártási folyamat. Hivatalos információ egyelőre egyik megoldásról sincs, de a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy rajta vannak az ügyön. Talán idén már befutnak az extrém magas töltésteljesítménnyel dolgozó modellek.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…