Kezdőlap Mobil Jótékonysági akció keretében rendelhető elő a piros Red Magic 5G

Jótékonysági akció keretében rendelhető elő a piros Red Magic 5G

3 perce olvasva
Jótékonysági akció keretében rendelhető elő a piros Red Magic 5G bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
9


A Nubia Red Magic 5G sokkal felhasználóbarátabb készülék lett a mindennapokban, a játékélménnyel meg a korábbi generációk esetében sem volt probléma. A gyártóra jellemző, hogy a különböző színvariációk eltérő RAM/tárhely opciókat jelentenek, ami most is igaz, de csak a Pulse (12/256 GB) verzió esetében. Az általunk is tesztelt fekete és a piros ugyanazt tudja hardveresen, mindkettő 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel érhető el, a Hot Rod Red színvariáció viszont csak június elseje óta rendelhető elő.

Az előrendelési időszak június 1-től június 8-ig tart, az ár pedig megegyezik a normál verzióért elkért összeggel (579 euró). Az első 1000 előrendelésből befolyt bevétel 1%-át az amerikai Child’s Play jótékonysági szervezet számára ajánlja fel a gyártó, akik kórházban ápolt és gyermekotthonokban élő kicsiknek biztosítanak hozzáférést mobil- és videójátékokhoz.

Az előrendelők közül pedig hatvan véletlenszerűen kiválasztott vásárló nyerhet ezt-azt, amennyiben megosztja a Nubia előrendelési akciójátt a Facebookon vagy Twitteren, esetleg tovább tweeteli. Öt darab Magic Adaptert ethernet csatlakozóval, öt darab Pro-handle kontrollert és ötven darab védőtokot sorsolnak ki. Az előrendelési és jótékonysági akció június 8-ig tart, utána kerül forgalomba a Red Magic 5G Hot Rod Red verziója a szokásos értékesítési csatornákon.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…