Kezdőlap Mobil Kedvezőbb árfekvésű gamer mobil várható a Nubiatól

Kedvezőbb árfekvésű gamer mobil várható a Nubiatól

3 perce olvasva
Kedvezőbb árfekvésű gamer mobil várható a Nubiatól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Nubia Red Magic 5G komoly fejlődést mutatott az elődmodellekhez képest, főleg a felhasználói élmény tekintetében. Képességeihez és teljesítményéhez mérten nem tartozik a horroráras termékek közé, de azért továbbra sem a filléres kategória. Aki kedvezőbb árú, de játékra optimalizált készülékre vágyik, errefelé egyelőre nincs sok választása, a ZTE viszont nemzetközi forgalmazásban is elérhetővé teszi a Nubia Play 5G-t, ami ugyan nem csúcskategória, de rengeteg extrát kínál a játékélmény fokozására.

Kezdve a Red Magic 5G 6,5 hüvelykes, 144 Hz-es Super AMOLED kijelzőjével és a hosszanti élen elhelyezett, érintésérzékeny dedikált játékvezérlőkkel. Az Európába Nubia Red Magic 5G Lite néven érkező készülék valamivel nagyobb, mint az eleve nem apró csúcsmodell, cserébe az akkumulátor is jelentősen nagyobb, az  5100 mAh-s telephez pedig 30 wattos gyorstöltés jár.

A készüléket jegyzi a Global Certification Forum (GCF) és a Eurasian Economic Commission (EEC), valószínűleg nemsokára árat és elérhetőséget is küld a gyártó a kicsit szerényebb kamerarendszerrel (48 + 8 + 2 + 2 megapixel), Snapdragon 765G-vel és 6 vagy 8 GB rendszermemóriával szerelt készülékhez. A pontos specifikációért és esetleg valamivel konkrétabb információkért már megkerestük a gyártót, a hírt frissítjük, amint érkezik válasz.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…