Kezdőlap Mobil Korán érkezhet az idei Galaxy Note

Korán érkezhet az idei Galaxy Note

3 perce olvasva
Korán érkezhet az idei Galaxy Note bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Kezdi magát összeszedni a mobilpiac azokon a kulcspiacokon, ahol az új típusú koronavírus első hulláma lecsengőben van, de azért a gyártók még nem terveznek nagy tömegeket mozgató, zsúfolt élő bemutatókat. Márpedig tapasztalatból tudjuk, hogy a Samsung Galaxy termékei mennyire népszerűek, és emiatt mekkora tülekedés alakul ki egy-egy bemutató végén, amikor a végtelen újságíró és influencer had a véges számú bemutatótermékekre megpróbál eloszlani.


Galaxy Note10 és Note10+ élő eseményen mutatkozott be tavaly

Halkan jegyezném meg, hogy az olasz és spanyol kollégák különösen hosszú bemutatóvideók forgatásával szokták a sorban állók idegeit ingerelni, ám a Galaxy Note20 esetében alighanem ez az élmény elmarad: koreai források szerint az augusztus 5-ei Unpacked eseményt zárt ajtók mögött, online tartják. Persze, mindez nem zárja ki a szűkebb körű, úgynevezett pre-briefing sajtótalálkozók megtartását a helyi újságíróknak, szigorú NDA dokumentumok aláírásával, nehogy bármi kiszivárogjon a start pillanatáig.

A Galaxy Note 20 a Pigtou renderképén

A Galaxy Note 20 a Pigtou renderképén [+]

Arra is volt példa, hogy amikor egy terméket bejelentettek, mi már készen voltunk a teszttel, szóval ezek a dolgok képlékenyek. Az mindenesetre biztos, hogy bár tömeges Unpacked rendezvény idén már nem lesz, a 6,7 és 6,9″-en várt Galaxy Note20 páros (vagy trió egyes források szerint) éppoly fontos eseménye lesz az év második felének, mint korábban.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…