Kezdőlap Mobil Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

2 perce olvasva
Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 120x-os digitális zoomra képes telefotós kamerával.

Ár-érték arányban az elmúlt év egyik slágere a Xiaomi Mi Note 10 volt, és könnyen lehet, hogy közeledik az utódja. Xiaomishka szerint a Xiaomi dolgozik egy CAS kódnevű okostelefonon. Ez a Mi CC10 Pro lehet, amiből végül Mi Note 11 válhat. Ezúttal is nagyon koncentrálnak a kamerarendszerre. A legnagyobb újdonságot a 12x-es optikai és a 120x-os digitális zoomra képes telefotós kamera jelentheti majd.

Bár papíron a 12x-es optikai zoom és a Huawei P40 Pro Plus készülékre is rálicitál, a Xiaomi korábban egy 3,7x-es nagyítású, 8 megapixeles kamerát adott el 5x-ös optikai zoomra képesként a Mi Note 10-ben, így ezúttal sem kizárt a trükközés. Túlságosan sokat várni pedig egyébként sem szabad ezektől a számoktól, hiszen a Galaxy S20 Ultra 100x-os digitális zoomja is használhatatlan a gyakorlatban.

A Xiaomi ezúttal is 108 megapixeles fő kamerát használhat, eddig még be nem mutatott Snapdragon 775G lapkával, és júliusban érkezhet. Azt csak remélni lehet, hogy ennek az árát nem emeli meg a Xiaomi.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…