Kezdőlap Tippek Így hidalható át a laptopok rejtett súlya

Így hidalható át a laptopok rejtett súlya

5 perce olvasva
Így hidalható át a laptopok rejtett súlya bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


A legtöbb notebookfelhasználó nem számol a töltő súlyával, pedig ezt is cipelni kell, ha egész nap használni akarod gépedet. Mutatunk egy jobb megoldást.

Előszeretettel hirdetik az új laptopokat azzal, hogy csupán egy-két kilogrammot nyomnak, ám elfelejtik megemlíteni, hogy magaddal kell cipelned a töltőt is, és már egy ultrabooké is közel 0,5 kg, egy gamernotebooké pedig a 1,5-2 kg-ot is elérheti. Szerencsére van ennél jobb megoldás.

Ráduplázás

Néha a komoly problémákra a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Így van ez esetünkben is, ugyanis ha nem szeretnéd munkahelyed vagy iskolád és otthonod között magaddal hurcolni a nehéz és nagy töltőt, legjobb, ha veszel még egyet. Így megszabadulsz a felesleges súlytól, és az sem fordulhat elő, hogy véletlenül elfelejted magaddal vinni. Él és virul az a tévhit, hogy egy notebookhoz kizárólag annak gyártójától lehet megfelelő kiegészítőt választani. Pedig ez nem így van, még a laptoptöltők esetében sem.

Az Akyga adaptereivel a kompatibilitás és a biztonság garantált

Az utángyártottak között léteznek univerzális és speciális típusok, kifejezetten egy-egy családhoz vagy modellhez készített példányok. Az Akyga hivatalos disztribútoránál, az Ász Electronics Kft.-nél elérhető dedikált adapterek garantáltan kompatibilisek a megadott notebookkal, emellett minőségben és tudásban hozzák azt a szintet, ami a gyári töltőtől elvárható. Sőt, általában méretben és tömegben kisebbek, emellett pedig áruk is alacsonyabb. Védelmi oldalon szintén nem lehet ok az aggodalomra. A túlfeszültség, túláram, túlmelegedés és rövidzár ellen garantáltan védve leszel, ahogy az összes szabályozásnak és előírásnak is megfelelnek a 2 év garanciával érkező Akyga notebookadapterei.

Egyszerűen megtalálhatod a kompatibilis Akyga laptoptöltőt a barátságos kereső segítségével

Egyszerű választás

Nem szabad a választás nehézségétől sem megrettenni. Az Akyga ebben hatalmas segítséget nyújt magyar nyelvű weboldalán, a hu.akyga.com-on, ahol többféleképpen használható tápegység-keresővel segíti az egyszerű választást. Egyrészt használhatod a töltőkeresőt a megfelelő paraméterek megadásával (ezeket a gyári adapter matricájáról olvashatod le), vagy laptopmárkára és modellre szűrhetsz, végül konkrét notebooktípusszámot is begépelhetsz, így egy pillanat alatt kiderül, az óriási adatbázisból pontosan melyik Akyga töltőre van szükséged.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …