Kezdőlap Tippek Így lehet vezeték nélküli fülessel titokban sugdolózni óra alatt

Így lehet vezeték nélküli fülessel titokban sugdolózni óra alatt

4 perce olvasva
Így lehet vezeték nélküli fülessel titokban sugdolózni óra alatt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Mert a kockás papírra írt, pad alatt továbbadott levél annyira huszadik század ugyebár, helyette jó lesz az AirPods vagy valami hasonló kis fülhallgató, meg egy kis trükk.

Megint van egy olyan apró tech-trükk, amin majd lehet szépen felháborodni, meg kikiáltani bűnösnek az Apple-t, a Google-t, a technológiát úgy egészében, és különben is, bezzeg a mi időnkben. Az persze más kérdés, hogy egy átlagos magyar iskolában még mindig inkább a mobilok teljes tiltásával próbálkoznak a tanárok ahelyett, hogy valamilyen szinten bevonnák őket a tanmenetbe, tehát nálunk ez az AirPods-os sugdolózás nem fog túl gyorsan teret nyerni. Pedig valljuk be így a bajszunk alatt: egész ötletes.

A módszer valószínűleg nem mai, de azért olyan régi sem lehet, hiszen a vezeték nélküli fülesek kora épp csak elkezdődött. Mindenesetre a trükköt most kapta fel igazán az internet, amikor egy Leilana nevű TikTok felhasználó egy minivideóban bemutatta, hogyan is kell 2020-as módra sugdolózni az osztályteremben úgy, hogy közben egy hangot sem ejtünk ki a szánkon. Tessék nézni:

@_leilanaa

try this! #foryoupage #airpods #seeya #WhatsYourStuf #officelife #makethisviral

♬ The Box – Roddy Ricch

 

A lényeg tehát annyi, hogy az AirPods füleseket (vagy igazából bármilyen vezeték nélküli fülest) félig kicseréljük azzal, akivel titokban beszélgetni akarunk, az egyik fülben a saját marad, a másik fülbe a “chatpartneré” kerül. Ezek után nincs más dolgunk, mint elindítani a Google Fordító appot, amelynek van egy olyan közkedvelt funkciója is, hogy a begépelt szöveget egy gépi hangon felolvassa nekünk. Mivel az egyik saját fülesünk a partner fülében van, az általunk felolvastatott szöveget ő is hallani fogja, és válaszolni is ugyanígy tud rá. Tessék, itt tart már a tudomány.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …