Kezdőlap Tippek Mostantól nem halogathatjuk a Windows 10 frissítések letöltését

Mostantól nem halogathatjuk a Windows 10 frissítések letöltését

2 perce olvasva
Mostantól nem halogathatjuk a Windows 10 frissítések letöltését bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


A Windows 10 2004-es verziójával a Microsoft eltörli a lehetőséget, hogy a felhasználók akár egy évet is halasszák egy adott frissítés letöltését.

 

Egy-egy frissen érkező Windows 10 frissítés gyakran képes galibát okozni, amit azután a Microsoftnak újabb patchekkel kell orvosolni. Emiatt sok felhasználó manuálisan halasztgatta egy-egy új frissítés letöltését, azonban az operációs rendszer legújabb változata drasztikusan lecsökkenti azt az időt, amíg eltolható egy letöltés.

 

A Windows 1703-es verziója óta lehetséges elhalasztani a a frissítések letöltését; no nem a végtelenségig, de 365 napig várhatunk, hogy kiderüljön, került-e hiba az új csomagba. A májusban élesedő Windows 10 2004-es verziójában azonban észrevették, hogy a letöltések szüneteltetése jócskán lecsökkent, így mindössze 35 napot halaszthatjuk azt.

 

A Microsoft azt nyilatkozta, hogy erre azért volt szükség, hogy az új verziók mindig megfeleljenek, a folyamatosan változó céges előírásoknak, és hogy megelőzzék, hogy egy elhalasztott frissítés esetlegesen zavart okozzon. Ez mostantól a Windows 10 Pro, Education és Enterprise felhasználókat érinti, noha az üzleti ügyfelek továbbra is képesek lesznek halasztani a letöltést a “Group Policy” menüpontban a “számítógép konfigurációja” fülön.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen

Nagyon sok függ a router megfelelő elhelyezésétől.   Ha nincs lehetőségünk egy gyorsa…